Goodride H188 pakettiauton rengas

By | 10.7.2023
Goodride H188 rengas

Goodride H188 on pakettiauton C vahvistettu kesärengas, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja turvallisuuden erilaisissa tie- ja sääolosuhteissa. Tämäkin rengas edullisesti vain riekko.eu rengaskaupasta.

Goodride H188 kesärenkaat tarjoavat erinomaisen pito-ominaisuudet sekä kuivilla että märillä teillä. Rengas on suunniteltu tarjoamaan hyvä pito kaarteissa ja takaamaan vakaan ajokokemuksen myös korkeammissa nopeuksissa. Rengas tarjoaa luotettavan pidon ja vähentää vesiliirron riskiä märillä teillä.

Goodride H188 rengas on suunniteltu kestämään pitkään. Sen kulutuspinta on kestävää ja tarjoaa hyvän tasaisen kulumisen, mikä parantaa renkaan käyttöikää. Tämä tekee renkaasta erinomaisen valinnan pitkille matkoille ja raskaalle kuormitukselle.

Rengas on suunniteltu vaimentamaan tien epätasaisuuksia ja vähentämään tärinää, mikä parantaa ajomukavuutta ja vähentää kuljettajan väsymystä pitkillä matkoilla. Renkaan vahva ja kestävä rakenne parantaa renkaan kestävyyttä ja vähentää renkaan vaurioitumisen riskiä. Lisäksi renkaan uritukset ja lamellit parantavat pitoa ja vakautta erilaisissa sääolosuhteissa.

Share