Continental ContiIceContact – Paras nastarengas Suomen talveen

By | 29.10.2014

Continental ContiIceContact – Saksalainen Premium talvirengas

Continental ContiIce Contact – Silloin kun vaadit vain parasta pitoa renkaaltasi!

Parasta Saksalaista rengasteknologiaa koko renkaan käyttöiän. Parempaa suorityskyä ja parhaat ajo-ominaisuudet luovat turvallisuutta talvikeleille. Täysin uusi ja epäsymmetrinen pintakuvio antaa pitoa ja joustavuutta. ContiIceContact on tehdasnastoitettu tehokkaasti ja nasta pysyvät paikoillaan renkaan käyttöiän loppuun asti.

Uskomaton pito ja lyhyempi jarrutusmatka

Brilliant Plus nastat antavat enemmän pitoa ja tehokkaamman otteen jäisestä tienpinnasta. Parantunut turvallisuus ja ajomukavuus. Renkaan kuviopalojen patentoidut ”jäähilekäytävät” estävät musertunutta jäätä pakkautumasta nastojen sekä renkaan pinnan alle, jolloin renkaasta saadaaan irti paras mahdollinen pito.

Uusi ja nykyaikainen kumiseos takaa turvallisuuden

ContiIceContact on yksi ensimmäisistä nastarenkaista, jossa kulutuspinnan kumiseos ei menetä joustavuuttaan renkaan käyttöiän aikana. Innovatiivinen ratkaisu piilee uudessa seosteknologiassa – täyssynteettisiä pehmittäjiä on sijoitettu aiempaa laajempiin kerroksiin. Tämän ansiosta rengas säilyttää turvallisuusominaisuutensa käyttöiän loppuun asti. Uusi seos toimii erinomaisesti myös asfaltilla, sekä kuivalla, märällä että suolatulla. Myös kilometritulos on Continentalin testien perusteella entisestäänkin parantunut.

ContiIceContact on pärjännyt lukemattomissa rengastesteissä

Tekniikan Maailma 17/2014.

Tuulilasi 12/2013

Autobild 20/2012 Testivoittaja!”

Tekniikan Maailma 17/2012.

Tuulilasi 13/2012. 2. sija.

Tekniikan Maailma 17/2011.

ContiIceContac nastarengasta on saatavilla BD ja HD versioina. HD on uudempi rengasmalli ja korvaa vanhemmat BD mallin. Renkaat ominaisuuksiltaan samanlaiset, ainoastaan nastojen rakenne on muuttunut. Lue lisää HD ja BD mallien eroista – https://rengastutka.fi/mita-eroa-on-contiicecontact-hd-ja-bd-renkailla/

Share