Mitä eroa on ContiIceContact HD ja BD renkailla?

By | 30.10.2014

Continental ContiIceContact HD ja BD mallien erot

Mitä eroa on BD ja HD renkailla

Continental IceContact on Saksalainen premium nastarengas. Kyseinen rengasmalli on voittanut useita rengastestejä ja on yksi parhaimmista nastarenkaista. Epäsymmetrinen pintakuvio. Entistä parempi suorituskyky ja optimaaliset käsittelyominaisuudet ja kestävyys.

Continental on päivittänyt BD rengasmallin HD rengasmalliin. Näiden rengasmallinen erona on vain nastat. ContiIceContact BD on pikkuhiljaa poistumassa rengasmarkkinoilta ja sen korvaa uusi ContiIceContact HD malli.

Continental ContiIceContact HD – Uutta nastateknologiaa, vähemmän teiden kulumista.

Continentalin uusi Hybrid Stud (HD) nasta on kevyempi ja pienempi sekä muoto on muuttunut. Se täyttää uudet nastarengasvaatimukset. Pito on HD malli hyvä ja teiden kuluminen vähenee.

ContiIceContact BD ja HD erot

Yllä olevasta kuvasta huomaa BD (vasemalla) ja HD (oikealla) erot. Muoto ja koko on erilainen. 

Nastojen kehitys vuodesta 2003 vuoteen 2013!

Nastat kehittyvät jatkuvasti. Uudet teknologiat ja ideat tuottavat uusia ja entistä parempia nastoja auton renkaisiin. Laki on muuttunut ja uusien nastojen täytyy olla entistä pienempiä ja vähemmän tietä kuluttavia. Nastojen sekä rengaskaiden valmistajat eivät kuitenkaan halua tinkiä pidosta. Uudet nastat antavat enemmän pitoa ja ne täyttävät myös lain vaatimat säädökset.

Auton renkaat riekko.eu:sta

Continental IceContact talvirenkaat löydät riekko.eu rengaskaupasta. Vanhempi BD rengasmalli löytyy markkinoilta vielä jonkin aikaa. Uusi HD malli korvaa lopulta kokonaan vanhan BD mallin. Katso saatavilla olevat rengaskoot kaupastamme.

Share