Continental Vikingcontact 7 – Testivoittaja kitkarengas 2019!

By | 11.10.2019
Continental Vikingcontact 7

Continental VikingContact 7 oli jälleen voitokas useissa eri talvirengastesteissä. Se voitti kitkarengastestin 2018 ja nyt 2019. Tämä huippu kitkarengas pärjäsi jopa nastarenkaidenkin vertailussa sijoittuen testin viidenneksi.

  • Loistavat pito-ominaisuudet talvisella ja märällä ajoalustalla.
  • Täydellinen ohjautuvuus kaikenlaisissa talviolosuhteissa.
  • Erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet jäisillä ja lumisilla tien pinnoilla.
  • Hyvä valinta auton kitkarenkaaksi
  • Useita eri rengaskokoja saatavilla

Märkäpito:
Renkaan märkäpito on yksi tärkeimmistä renkaiden turvallisuuskriteereistä ja se kertoo sen, kuinka tehokkaasti auto pystytään pysäyttämään märällä asfaltilla. Luokituskategoriat vaihtelevat A:sta G:hen. Kategoriat D ja G eivät ole käytössä.

Taloudellisuus:
Energiatehokkuuden tehtävänä on pienentää sekä hiilidioksidipäästöjä että polttoaineenkulutusta. Luokituskategoriat alkavat A:sta (vihreä) ja päätyen G:hen (punainen). Kategoria D ei ole käytössä. Kategorioiden välinen laskelmallinen kulutusero alkaa 0.10 litrasta edeten 0.15 litraan/ 100 km/ porras koskien autoa, jonka polttoaineenkulutus on 6.6 l/ 100 km.

Ohiajomelu:
Renkaiden aiheuttamaa ohiajomelua mitataan desibeleissä. Mustien palkkien määrä kuvaa melun määrää. Mitä useampia palkkeja on, sitä voimakkaampaa on myös ohiajomelu. Mitattu arvo ilmoitetaan myös dB-luvulla.

Tästä näet kaikki saatavilla olevat rengaskoot hintoineen: https://riekko.eu/?s=Continental+VIKINGCONTACT+7&post_type=product

Share