ContiVikingContact™ 5 – Varmaa pitoa ilman nastoja!

By | 14.11.2014

Continental Viking Contact 5 – Talvirengas, joka toimii ilman nastoja

nastaton talvirengas Continental Viking Contact 5

Erittäin laadukas talvirengas Continentalilta

Continental on edelleen yksi parhaimmista ja suosituimmista talvirengasvalmistajista. Continental valmistaa premium luokan kitkarenkaista henkilöautoihin, katumaastureihin sekä tila-autoihin. Tuotekehitykseen panostetaan ja se näkyy tuloksissa. Continental kitkarenkaat ovat jatkuvasti rengastestien ja asiakastyytyväisyyskyselyiden kärjessä.

ContiVikingContact 5 kitkarenkaan ominaisuuksia:

  • Lyhyemmät jarrutusmatkat sekä jäällä, lumella ja märällä tienpinnalla
  • Erinomainen pito kaikissa talviolosuhteissa ilman nastoja
  • Tukee tehokkaasti ja vakauttaa auton omaa ajonvakautusjärjestelmän toimintaa
  • Todella helppo jettavuus ja hyvät käsitelyominaisuudet myös kevät – ja syksykeleillä

ContiVikingContact™ 5 -renkaan suorituskyky perustuu epäsymmetriseen ja innovatiiviseen pintakuviointiin ja tukevaan renkaan rakenteeseen. Epäsymmetrisen pintakuvioinnin ansiosta kulutuspinnan eri alueilla pystytään käyttämään erilaisia teknisiä ratkaisuja ja näin optimoimaan pito vastaamaan erilaisia ajotilanteita. Vanhempaan versioon, viisinkertaiseen TM-talvirengastestin voittajaan, ContiVikingContact 3:seen verrattuna renkaassa on noin neljännes enemmän lamellileikkauksia. Uuden kulutuspintageometrian ansiosta rengas on kuitenkin rakenteellisesti edeltäjäänsä jäykempi. Jämäkkä rakenne takaa suuntavakaan ajettavuuden, erinomaiset käsittelyominaisuudet ja lyhyet jarrutusmatkat.

  • Testivoittaja Auto Bild Suomi 2012 ja Auto Bild Suomi 2011
  • Testimenestyjä: Tekniikan Maailma 17/2012
  • Testimenestyjä: Tekniikan Maailma 17/2009

Viking Contact 5 on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Continental on keskittynyt kehittämään renkaitten jarrutustehoa ja pitoa lumessa sekä karkean jäisillä teillä vaihtelevalla ja kylmällä säällä. Viking Contact 5 omaa ainutlaatuisen kulutuspinnan ja uudella kumisekoituksella se antaa todetusti hyvän vetovoiman sekä jarrutustehon jäisillä ja lumisilla teillä. Kuviokuosiin on panostettu paljon ja sen epäsymmetrinen kuvio toimii erittäin hyvin ABS- ja ESC-systeemien kanssa

Yksi parhammista pohjolan talveen sopivista kitkarenkaista. Rengas on saatavilla useissa eri kokoluokissa.

 

 

Share