Hankook I*Pike RS2 nastarenkaat halvimmalla riekko.eu rengaskaupasta!

By | 14.11.2019
Hankook  I*Pike winter RS2 W429 nastarengas
Hankook I*Pike winter RS2 W429 nastarengas

Hankookin lippulaiva nastarenkaiden kategoriassa on viimevuosina ollut I*Pike winter RS2 W429 nastarengas. Tämä rengas sopii useisiin eri automerkkeihin ja malleihin. I*Pike RS2 on pärjännyt useissa eri rengastesteissä mainiosti. Sitä on verrattu testeissä Hakkapeliitta 9 renkaaseen ja I*Pike RS2 ei ole ollut yhtään huonompi.


Järeät nastat ja renkaan rakenne sekä lamellit antavat mahtavan pidon talvikeleillä. Tämä rengas on mainio valinta nastarenkaaksi Suomen olosuhteisiin. Renkaan pintakuvio on luotu pitämään jäällä ja lumella. Tästä rengasmallista on saatavilla useita eri rengaskokoja! Katso omaan autoosi sopivat renkaat hintoineen tästä: https://riekko.eu/?s=w429&post_type=product


Riekko.eu rengaskauppa toimittaa Hankook I*Pike RS2 W429 nastarengasta halvimpaan hintaan. Riekko.eu on toiminut jo vuodesta 2011 ja halvat hinnat ovat tuoneet useita tyytyväisiä asiakkaita. Riekko.eu rengaskaupasta löytyy Hankookin lisäksi useita muita rengasmerkkejä. Saatavilla on talvi- ja kesärenkaita laidata laitaan kaikissa hintaluokissa.

https://riekko.eu
Share