Kontio BearPaw – Edullista suorituskykyä!

By | 2.4.2024

Kontio BearPaw kesärengas on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, suorituskykyä ja turvallisuutta lämpimissä sääolosuhteissa. Sen kehittämisessä on keskitytty erityisesti mukavuuteen ja ajon vakauden parantamiseen kuivilla ja märillä teillä. Tämän renkaan erottuva kulutuspintakuvio ja laadukkaat materiaalit takaavat, että se säilyttää erinomaisen suorituskyvyn myös kovissa lämpötiloissa, tarjoten samalla pitkän käyttöiän.

  • Kontio BearPaw kesärengas on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen pito ja turvallisuus sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Sen innovatiivinen kulutuspintakuvio varmistaa, että vesi poistuu tehokkaasti renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä.
  • Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat, että rengas kestää pitkään, vähentäen tarvetta usein toistuville renkaanvaihdoille ja tarjoten parempaa taloudellista arvoa pitkällä aikavälillä.

Kontio BearPaw on saatavilla useissa eri kokoluokissa. Katso tästä kaikki edulliset hinnat ja rengaskoot: https://riekko.eu/?s=Kontio+BearPaw&post_type=product

Share