Laadukas Dunlop Ice Touch nastarengas

By | 24.11.2015

Dunlop Ice Touch pitoa jäällä ja lumella

Dunlop Ice Touch pitoa jäällä ja lumella

Dunlop valmistaa laadukkaita auton renkaita myös talvikäyttöön

Dunlopin Ice Touch on menestynyt useissa rengastesteissä ympäri maailmaa. Tämä rengas on suunniteltu henkilöautoille. Renkaaseen on asennettu 4D nastat jotka antavat todella hyvä pidon jäällä ja lumella. Nastat pureutuvat tiehen niin kiihdytyksessä kuin jarrutuksessakin. Renkaassa on hyvä kuviointi ja erinomainen kumiseos. Lamellit antavat pitoa lumella.

Tämä rengas on hyvä pidon ansiosta myös erittäin suorituskykyinen. Renkaan rakenne on optimoitu täydellisesti, se antaa pienemmän vierintävastuksen säästämällä samalla polttoainetta.

Luotettavuutta jarrutuksessa ja käsiteltävyydessä
Dunlop Ice Touch renkaan jarrutusteho paranee talvella nelikulmanastojen ansiosta. Lisäksi Dunlop Ice Touch talvirenkaan nastan takasärmä on leveä jäällä ja lumella tapahtuvaa jarrutusta varten. Sivuttaiset nastojen särmät tehostavat kaarreajoa, ja kulutuspinnan toisiinsa kytkeytyvät osat parantavat renkaan jäykkyyttä.

Hyvä suorituskyky märällä ja entistä pienempi polttoaineen kulutus
Syvät urat poistavat veden ja loskan pintakuvion alta, mikä estää vesiliirtoja. Dunlop Ice Touch renkaan rakenne on optimoitu, jotta renkaasta on saatu entistä kevyempi. Renkaan kevyempi rakenne vähentää polttoaineenkulutusta, tuoden taloudellisuutta jokaiselle ajokilometrillesi.

 

Share