Sporttinen kesärengas Hankook Ventus S1 EVO (K117)

By | 8.6.2015

Hankook Ventus S1 EVO – laadukas auton kesärengas

Hankook sport kesärengas autoon

 

Hankook Ventus S1evo K117

  • Lyhyemmät jarrutusmatkat märällä ja kuivalla tiellä
  • Todella hyvät ajo-ominaisuudet ja helppo hallittavuus
  • Tämä rengas säästää myös kukkaroa, eli menee pienemällä bensa/diesel määrällä

Hankook Ventus S1 evo2 K117 on useiden rengastestien menestyjä Saksassa ja muualla Euroopassa.  Rengas käyttää Hankookin teknologiaa tarjotakseen paremman tasapainon märkä- ja kuivakeleillä sekä polttoainetaloudellisuutta. Myös muutamat ”vihreät” järjestöt ovat hyväksyneet renkaat ekologisena vaihtoehtona.

Ventus S1 evo2 K117 sisältää monia uudistuksia, kuten kolmikerroksisen kulumispinnan lohkon, joka kuluessaan lisää renkaan kontaktipintaa ja niin ollen lisää pitoa. Renkaassa on myös kehittyneitä urakuvioita, jotka synnyttävät ilmapinnan turbulenssia, luoden parannetun lämmön haihtumisen. Kulumispinta on valmistettu kumiseoksesta, joka sisältää korkeastyreenistä polymeeriä, joka vähentää vierintävastusta ja niin ollen polttoaineen kulutusta sekä hiilidioksidipäästöjä.

Hankook renkaat ovat Euroopassa erittäin suosittuja. Hankook nousi premium rengasluokkaan voitettuaan rengastestit Hankook Ventur Prime kesärenkaalla. Tästä eteenpäin renkaista on tullut entistä laadukkaampia säilyttäen kuitenkin halvan hintatason.

Hankook auton kesärenkaat edullisesti netistä!

Share