Autonrenkaat.net helpottaa rengasvalinnoissa

By | 10.2.2015

Auton renkaiden ostaminen on siirtynyt viime vuosina yhä voimakkaammin nettiin. Auton renkaita myyvät kivijalkamyymälät hakee tukea nettikaupasta samalla kun ulkomaalaiset rengasliikkeet pyrkivät samaaan oman osansa tavallisesta rengaskaupasta. Renkaiden ostaminen ulkomailta onkin selvästi kasvussa nettikaupan myötä. Suomalaiset ovat kuitenkin vastanneet hyvin laajentamalla tarjontaa ja tuomalla asiakaspalvelua myös nettiin. Vaikka hintakilpailussa ulkomaiset isot toimijat pystyväkin tarjoamaan renkaita suomalaisia kauppoja edullisemmin kompensoi tilannetta juuri suomalainen asiakaspalvelu.

Autonrenkaat.net esittelee suomalaisille kuluttajille tarkoitettuja autonrenkaiden ostopaikkoja. Sivustolta löytyvien suodattimien ansiosta saat rajattua nopeasti  esimerkiksi ”kaikki laskulla Continentalin renkaita myyvät ja kotiin kuljettavat rengasfirmat”. Rajauksia voi tehdä maksutapojen ja toimituksen lisäksi myös tuotemerkkien ja arvostelujen mukaan.

Pikavalintojen lisäksi autonrenkaat.net kokoaa eri rengasliikkeisiin liittyen alennuskoodeja sekä tarjouksia. Koodit ja tarjoukset ovat ajan tasalla ja niitä päivitetään viikoittain.

Koska kuluttaja näkee verkkokaupasta vain sen puolen mitä verkkokauppa yrittäjä haluaa antaa, on autonrenkaat.net sivuston tyyliset puolueettomat rengassivustot hyviä paikkoja lukea ja kirjoittaa kokemuksia eri rengasliikkeistä. Kirjoitettujen kokemuksien ja annettujen tähtien perusteella kuluttaja pystyy tekemään arvioita rengasliikkeistä jo  ennen tilausta.

Auton renkaita pystyy nykyään hakemaan myös rekisterinumeron perusteella. Tällöin virhetilauksen mahdollisuus pienenee huomattavasti. Tämä on erityisen hyvä vanteita valittaessa, sillä vanteiden keskiöissä on eroja ja pulttijaon tulee täsmätä täysin, jotta ajaminen kyseisillä vanteilla olisi turvallista.

Autonrenkaat.net sivuston rengasvinkit osiosta löytyy tietoa autonrenkaiden valintaan ja käyttöön liittyen. Vinkkejä sivuilta saat niin autonrenkaiden vaihtamisesta, renkaiden valinnasta kuin rengastesteistä.

Share