Continental Ecocontact 5 – laaturengas kesäkeleille!

By | 27.4.2015

Continental Ecocontact 5 – todella hyvä ja kestävä auton kesärengas

Continental Ecocontact 5 - auton renkaat

 

Säästä polttoainetta ja luontoa tinkimättä ajoturvallisuudesta

Todella kevyt vierintävastus säästää polttoainetta ja luontoa. Lyhyet jarrutusmatka turvallisuudesta tinkimättä. Nämä kaksi asiaa on ollut ennen vaikea yhdistää. Ne kuitenkin toimivat moitteettomasti yhteen uudessa kesärenkaassa: Continental Ecocontact 5. Tässä renkaassa on uusittu kaikki: rungon rakenne, renkaan kumiseos sekä muotoilu. Rengas on tarkkaan suunniteltu ja testattu.

Täysin uuden konseptin avulla pystyttiin ensimmäistä kertaa suunnittelemaan rengas, jossa on tuntuvasti perinteistä rengasta kevyempi vierintävastus ilman, että renkaan muut ominaisuudet olisivat kärsineet. Päinvastoin. Renkaan jarrutusmatkat sekä märällä että kuivalla asfaltilla ovat hivenen lyhentyneet sekä mukavuusominaisuudet jopa parantuneet*. Ja vaikka rengas on mukava ajaa, omaa se silti sporttiset käsittelyominaisuudet ja tarkan ohjautuvuuden. Kevyen vierintävastuksen ohella uusi kumiseos takaa renkaalle entistäkin paremman kilometrituloksen*. Rengas on myös todettu käytännössä erittäin hiljaiseksi. Jopa Suomen karhealla asfaltilla.

Tämä huippulaadukas kesärengas on saatavilla useissa eri rengaskokoluokissa. Katso lisää http://riekko.eu rengassivulta.

 

Share