Nokian i3 – pitoa kesäkeleille!

By | 13.7.2015

Auton renkaat – Nokian i3

Nokian I3 rengas antaa pitoa ja kestävyyttä kaikenlaisille automerkeille

  • Huippuluokan ajo-ominaisuudet tinkimättä kestävyydestä
  • Pieni vierintävastus – matala polttoaineenkulutus – säästä rahaa
  • Erinomainen märällä tienpinnalla ja vaihtelevissa lämpötiloissa
  • Hyvä valinta Suomen olosuhteisiin.

Nokian i3 tarjoaa pienille ja keskikokoisille perheautoille huippuluokan ajo-ominaisuudet. Kumiseos (Nordic Cool Silica) on erityiten kehitetty pohjolan vaihtelevia sää- ja tieolosuhteita varten. Nokian i3:lla saat todella hyvän tieotteen myös alle +10 asteen lämpötiloissa.

Nokian i3:n rengaskuvio vähentää vesiliirron riskiä huomattavasti. Tämän lisäksi Nokian i3:n akustisesti optimoitu kulutuspinta ja ääntä vaimentavat reiät urissa tekevät renkaasta todella hiljaisen. Muotoiluns ja rengaskuvionsa takia Nokian i3 kuluu tasaisesti ja hitaammin kuin monet muut renkaat. Renkaita ei siis tarvitse vaihtaa yhtä usein – ja rahaa säästyy!

Kuviopalojen jäykkyydet on harmonisoitu käyttämällä erisyvyisiä lamelleja. Tällä VD-lamellitekniikalla (Variable Dimension Sipes) saavutetaan parantunut märkäpito, alentunut melutaso, alhainen vierinvastus ja tasainen kulumismuoto.Nokian i3:n ekologisuus korostuu kahdessa piirteessä. Kuten muutkin Nokian-merkkiset renkaat se valmistetaan kokonaan ilman haitallisia, korkea-aromaattisia öljyjä. Rengas on taloudellinen; se vierii kevyesti ja kuluttaa vähän polttoainetta.

Share