Uusi Hankook Ventus Prime 3 (K125) kesärengas!

By | 1.3.2016

Hankook Ventus Prime 3 (K125) auton kesärengas 2016!

Uusi Hankook Ventus Prime 3 rengas

Uusi Hankook Ventus Prime 3 on tullut myyntiin – hanki omasi ajoissa

Hankook on kehittänyt uuden Ventus Prime 3 kesärenkaan. Tämä on jatkoa suositulle Ventus kesärengas sarjalle. Hankook esitteli uuden rengasmallin Essen Motor Show tapahtumassa. Uusi rengasmalli on saanut upean vastaanoton ja valmistaja uskoo siitä tulevan erittäin suosittu kesärengas vaihtoehto. Uutta Ventus Prime 3:sta saa 15″ – 18″ rengaskoossa kevään ja kesän 2016 aikana. Hankook on kertonut, että Ventus Prime 3 renkaat valmistetaan Unkarin tehtaalla.

Uuden rengasmallin kuiva- ja märkäpitoa on paranneltu. Erityisesti renkaan kuivapitoa on parannettu lisäämällä renkaan kosketuspinta-alaa tiehen. Rengas pysähtyy entistä nopeammin myös märällä tienpinnalla. Renkaassa on käytetty Silica seosta, joka antaa paremman pidon pienentäen kuintekin vierintävastusta. Ventus Prime 3 on yhdistelmä nykyaikaista suorituskykyä sekä turvallisuutta. Rengas on ihanteellinen valinta tavallisille henkilöautoille.

”Olemme keskittyneet saavuttamaan mahdollisimman tasapainoisen yhdistelmän suorituskykyä ja turvallisuutta. Samalla tarjoamme kuljettajalle mahdollisimman mukavan ajonautinnon. Investoimme jatkuvasti uusiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. Voimme näin tarjota asiakkaille aina viimeisintä rengasteknologiaa ja parhaan ajokokemuksen.” Ho-Youl Pae, Euroopan johtaja Hankook.

Hankook pärjäsi Autobild lehden jarrutusmatka – testissä 2016 sijoittuen testin toiseksi. Tarkempi rengastesti tehdään keväällä 2016. Katso testitulokset täältä.

Tämäkin rengasmalli on saatavilla http://riekko.eu rengaskaupasta edulliseen hintaan.

Kaikki auton renkaat netistä halvalla

 

 

 

Share